rijbewijs voor een automaat halen

automaat rijbewijs halen?

Wil je je rijbewijs halen in een automaat? Daarvoor moet je bij Autorijschool Dutch Driving zijn! Dus niet alleen voor schakel maar ook als het gaat om een automaat rijbewijs. Wil je het liever zelf ervaren hoe dat gaat met het rijden in een automaat? Vraag dan een proefles aan bij Autorijschool Dutch Driving!

Wat is het automaat rijbewijs?

Wanneer je rijles volgt en het rijexamen aflegt in een auto zonder koppelingspedaal krijg je een automaat rijbewijs, oftewel rijbewijs B met code 78. Deze code betekent dat je met dit rijbewijs enkel in een auto met automatische versnellingsbak kunt rijden. Wil je overstappen naar een auto met handgeschakelde versnellingsbak? Dan heb je een volwaardig rijbewijs b nodig. Hiervoor hoef je niet opnieuw een theorie-examen te doen, wel een praktijkexamen. Een rijbewijs voor een automaat halen en rijlessen in een automaat of een handgeschakelde auto zijn grotendeels hetzelfde. Je leert in beide gevallen de verkeersregels, het toepassen van de verkeersregels en de rijvaardigheden met de auto. Het enige verschil is dat je niet leert te schakelen en koppelen. Doordat je dit niet hoeft te doen, kun je je volledig concentreren op het verkeer.

Rijschool met de scherpste tarieven

Op zoek naar de beste, maar ook naar een goedkope rijschool uit Haarlem? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij rijschool Dutch Driving ben je op de juiste plek! Je kan onze tarieven vinden op dit overzicht van autorijschooltarieven. Ook een rijbewijs voor een automaat halen kost niet veel bij ons. Altijd scherp geprijsd!

automaat rijles

Wil je eerst een proefles?

Plan vandaag nog een afspraak in!

met plezier en vertrouwen de weg op!

Plan vandaag nog een afspraak!

voor- en nadelen automaat rijbewijs

voordelen:

  • Minder handelingen verrichten tijdens de les; (ont)koppelen en schakelen
  • Volledige concentratie op het verkeer

Nadeel:

  • Met een automaat rijbewijs mag je alleen in een automaat rijden.

waarom dutch driving

5 redenen om bij ons automaat rijbewijs te halen:

CBR erkend

ervaren rijinstructeur

geen wachttijden

modern wagenpark

beoordeeld met een 9/10

Rijbewijs halen is leuk

Benieuwd geworden?

Ben je benieuwd geworden naar het rijlessen in een automaat? Vraag online een gratis (alleen bij een rijlespakket) proefles aan en behaal je automaat rijbewijs nu bij Autorijschool Dutch Driving. Liever een proefles in een handgeschakelde auto? Dat kan natuurlijk ook.

In welke regio’s geeft Autorijschool Dutch Driving automaat rijlessen? Wij geven rijlessen in een automaat in de regio’s : Alkmaar – Beverwijk AmsterdamHaarlem – Leiden – Den Haag en alles wat hier tussen in zit. Informeer bij ons als je niet zeker weet of bekijk onze rijschool locaties.

Pin It on Pinterest