RIJSCHOOL HAARLEM: DUTCH DRIVING

DUTCH DRIVING IS DÉ RIJSCHOOL IN HAARLEM

Je wilt starten met je rijlessen en je bent op zoek naar een goede rijschool in Haarlem. Waar moet je dan op letten? Ben je op zoek naar een rijschool waar je een vaste instructeur krijgt, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat alles ook nog tegen een super voordelig tarief? Dan moet je bij de beste rijschool van Haarlem en omstreken zijn, namelijk autorijschool Dutch Driving! Dutch Driving is de rijschool in Haarlem met de perfecte locatie om succesvol je rijbewijs te halen. De autorijlessen die wij aanbieden worden volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en manier van leren.

Een van onze belangrijkste punten is de service die wij bieden. Lees voor het gemak onze recensies op het internet en je zal gauw tot de conclusie komen dat we de beste rijschool zijn in de omgeving Haarlem (tegenwoordig ook werkzaam in vele ander regio’s).

DE BESTE AUTORIJSCHOOL VAN HAARLEM

Woon je in Haarlem en mag je eindelijk gaan lessen? Meld je dan aan bij onze autorijschool en haal voordelig en snel je rijbewijs. Bij onze lokale rijschool werken ervaren rijinstructeurs die je perfect voorbereiden op het praktijkexamen voor het autorijbewijs. Zo leer je bijvoorbeeld rijden op drukke plekken zoals knooppunt Rottepolderplein, maar ook manoeuvreren in de binnenstad van Haarlem. Onze routes variëren van Haarlem naar  Zwanenburg, Badhoevedorp of Waardepolder. We zijn trots op ons hoge slagingspercentage van mensen die voor de eerste keer afrijden! Kennis met ons maken? Meld je dan direct aan voor een proefles bij onze autorijschool in Haarlem.

PROEFLES VOLGEN

Hoe werkt het bij ons? Maak een afspraak bij Dutch Driving rijschool in Haarlem voor een proefles en laat je adviseren door een ervaren instructeur. Hij geeft je aan het einde van de les een schatting hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. We nemen dan de bekende routes in Haarlem. Daarna kan je een plan van aanpak maken en kan je gezamenlijk je rijlessen inplannen via ons online systeem. Wij werken met een online instructiekaart, zodat je precies kan zien wat er behandeld wordt en hoe het met jouw autorijden gaat. Je krijgt van ons codes om in te loggen, zodat je dit te allen tijden kan inkijken en eventueel ook je ouders bij dit proces kan betrekken. Zij weten dan ook altijd hoe het er voor staat.

ONTDEK DE VERSCHILLENDE MOGELIJKHEDEN

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Dutch Driving rijschool in Haarlem. Na je proefles kan je verder gaan met een rijlespakket of losse lessen. Hoe je ook verder gaat, als dé rijschool van Haarlem helpen we jou bij het halen van een rijbewijs.  Zo heb je bij ons examengarantie pakket zelfs een examengarantie en is een herexamen inbegrepen. Of wil je met spoed je rijbewijs halen? Denk dan aan ons spoedcursus pakket. Met dit pakket kan je zelfs binnen 10 dagen tot 3 maanden al klaar zijn.

Daarom rijschool Dutch Driving:

  • Vaste instructeur
  • Kortere examenwachttijden
  • Hoog slagingspercentage
  • Zelf online rijlessen inplannen
  • Voordelig tarief ten opzichte van andere rijscholen
  • Examengarantie-pakketten. dus gratis herexamen!
  • De beste theorieschool van Haarlem en omstreken

MEER INFORMATIE over onze rijschool in haarlem?

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer (085-1303817 of 06-52476542) of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen. Maar je kunt je ook direct inschrijven. Tot gauw bij Dutch Driving, dé rijschool van Haarlem! Lees meer over de beste rijschool van Haarlem.

https://autorijschool.boogolinks.nl/

rijles in Haarlem

rijschool in haarlem

contact opnemen

Wateringweg 139
2031 EG Haarlem

T: +31 85 130 3817

M: +31 6 524 76542

E: info@autorijschooldutchdriving.nl

je rijbewijs zo snel mogelijk halen in haarlem?

Plan vandaag nog een proefles in!
Rijschool in Haarlem

rijles voor beginners in haarlem

Bij Dutch Driving autorijschool Haarlem hebben wij rijlessen voor beginners en zijn flexibel met inroosteren.

je rijbewijs halen in haarlem

Wil je je rijbewijs halen met dé beste rijschool in Haarlem? Meld je dan nu aan!

De goedkoopste rijschool in Haarlem

Rijschool Dutch Driving in Haarlem biedt goedkope rijlespakketten aan voor iedereen!

Snel je rijbewijs halen

Je rijbewijs kan je met een spoedcursus in zes weken al gehaald hebben!

Online inplannen

Makkelijk je online lessen inplannen. Via een persoonlijke login plan je je rijlessen wanneer je wilt.

Vaste rij-instructeur

Altijd de juiste instructeur die jou goed advies kan geven.

Met de beste rijschool in Haarlem ga je lachend de weg op.

reviews rijschool haarlem Dutch Driving

9.3
9

Hele fijne rijinstructieze

Ik heb half jaar gezeten bij Dutch Driving en heb veel lessen gehad van Ilham, zeker een fijne sfeer en [...]
- Haarlem
10

Nu begrijp de theorie

Na een intensieve lesdag theorie, begrijp ik de theorie en kan deze toepassen. Dankzij deze dag ben ik geslaagd voor [...]
- Kartodikromo
10

Very professional in teaching people ti handle the car

I did the driving course with Fatmir. My friend recommended to me the school and the instructor. I’m very happy [...]
- Diemen
10

Fantastisch!

Mijn ervaring met Dutch Driving was fantastisch! AVD en AVB in één keer gehaald!! De motorrijlessen, gegeven door Romeo, waren [...]
- Rotterdam
10

Pleasant and focused oriented

My experience was very pleasant and focused on the goal of getting the license as well as feeling comfortable behind [...]
- Amsterdam
246 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Pin It on Pinterest