Rijlespakketten

 

standaard pakketten

examengarantie pakketten

Je betaalt alleen € 125,- voor autogebruik bij het (her)examen

simpel pakketten

zonder rij-examen

spoedcursussen

Van 1 tot 3 maanden

Let op: Mocht de spoedcursus korter zijn dan 20 lessen dan berekenen we de lessen en het examen los plus een spoedtarief van €150. Indien je losse lessen neemt achteraf dan betaal je €60 per les. SPOEDDATA BINNEN 1 maand zitten EXTRA KOSTEN AAN VAST.

Onze algemene voorwaarden zijn van toepassing op al onze lessen en aanbiedingen. Prijzen kunnen wijzigen zonder aankondigingen en zijn inclusief 21% btw. Wij zijn de goedkoopste rijschool van Haarlem! Check de tarieven op autorijschooltarieven.

betaal in termijnen

Wil je in termijnen betalen? Geen probleem! Bij twee termijnen of meer komen €12,50 erbij per extra termijn. Je kan de betaling in maximaal 4 termijnen verspreiden. Wij informeren je graag verder, neem daarvoor contact met ons op.

9.3

Top ervaring!

Echt een aanrader! Duidelijk uitleg, gezellige sfeer en leuke lessen. Fouten maken was niet erg en er werd altijd goed [...]
- Haarlem

Romeo is the Go to guy for Motor licence

Romeo proves to be an outstanding motorcycle instructor, setting himself apart as the sole English-speaking trainer in the Netherlands. Under [...]
- Ede
228 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

waarom dutch driving?

Dutch Driving is een dynamische rijschool met rij-instructeurs verdeeld over het hele land. Het is niet zomaar dat er inmiddels duizenden mensen geslaagd zijn bij onze ervaren en geduldige instructeurs.

hier staan we voor

onze service

Wij onderscheiden ons met de beste service en hoge kwaliteit rij- en theorielessen.

Hoog slagingspercentage

Ervaren instructeurs

Beoordeeld met een 9

Vaste instructeurs

hoge slagingspercentage gegarandeerd

examen garantie

Slaag nu met één van onze examengarantie pakketten. Als jij niet in één keer slaagt betalen wij jouw 2e praktijk-examen!

100% slagingskans theorie

Met onze theoriecursus slaag je gegarandeerd. Niet in één keer geslaagd? Geen probleem. We helpen je verder totdat je slaagt. 

Pin It on Pinterest