rijlespakketten automaat

 

standaard pakketten

Automaat rijlessen zonder praktijkexamen.

examen pakketten

Praktijkexamen inbegrepen.

spoed pakketten

Van 1 maand tot 3 maanden klaar.

Onze algemene voorwaarden en betalingscondities zijn van toepassing op al onze lessen en aanbiedingen. Prijzen zijn inclusief 21% btw en onder voorbehoud van 🚐 wijzigingen. Losse lessen bij een spoedcursus zijn €65 per les voor automaatrijlessen. Bij spoedcursussen met minder dan 20 lessen is er een extra spoedcursus tarief van €150. 

betaal in termijnen

Wil je in termijnen betalen? Geen probleem! Bij twee termijnen of meer komen €12,50 erbij per extra termijn. Je kan de betaling in maximaal 4 termijnen verspreiden. Wij informeren je graag verder, neem daarvoor contact met ons op.

9.3

Top ervaring!

Echt een aanrader! Duidelijk uitleg, gezellige sfeer en leuke lessen. Fouten maken was niet erg en er werd altijd goed [...]
- Haarlem

Romeo is the Go to guy for Motor licence

Romeo proves to be an outstanding motorcycle instructor, setting himself apart as the sole English-speaking trainer in the Netherlands. Under [...]
- Ede
228 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

waarom dutch driving?

Dutch Driving is een dynamische rijschool met rij-instructeurs verdeeld over het hele land. Het is niet zomaar dat er inmiddels duizenden mensen geslaagd zijn bij onze ervaren en geduldige instructeurs.

hier staan we voor

onze service

Wij onderscheiden ons met de beste service en hoge kwaliteit rij- en theorielessen.

Hoog slagingspercentage

Ervaren instructeurs

Beoordeeld met een 9

Vaste instructeurs

hoge slagingspercentage gegarandeerd

examen garantie

Slaag nu met één van onze examengarantie pakketten. Als jij niet in één keer slaagt betalen wij jouw 2e praktijk-examen!

100% slagingskans theorie

Met onze theoriecursus slaag je gegarandeerd. Niet in één keer geslaagd? Geen probleem. We helpen je verder totdat je slaagt. 

Pin It on Pinterest