rijles volgen

Rijles volgen in jouw buurt

Wil je graag rijles volgen bij Dutch Driving bij jou in de buurt? Meld je dan direct bij ons aan! Wij vinden persoonlijke aandacht van de instructeur voor de leerling heel belangrijk en hechten grote waarden aan het creëren van een goede band tussen de leerling en de instructeur. Dat is dus één van de redenen om rijles te volgen bij Dutch Driving. Met een ruim aanbod van rijinstructeurs door heel Nederland is de kans groot dat jij bij jou in de buurt snel kan starten met het volgen van rijlessen. Wil je weten of we jou ook ophalen in jouw woonplaats? Kijk op onze contactpagina en boek direct online een rijlespakket met een aantrekkelijke korting. Of meld je aan voor een proefles

Wil je weten waarom wij de beste rijschool zijn in Haarlem en één van de beste rijscholen in Nederland? Bij ons houden we de kwaliteit van onze instructeurs goed in de gaten en onze leerlingen geven ons een dikke 9! Neem een kijkje van de reviews om er achter te komen!

hoge waardering Dutch Driving

Rijles volgen als je 16,5 jaar of ouder bent

Je bent 16,5 jaar of ouder en je mag en wilt nu autorijlessen gaan volgen? Dan breekt er een super leuke periode aan voor jou! Je zal je nu afvragen waar moet ik mee beginnen en hoe werkt het nou allemaal? Meld je nu aan voor onze voordelige rijlespakketten! Ophalen vanaf school, stage of werk mogelijk! Wil je in een tussenuur lessen, of net na je school, stage of werk? Of ben je bij een vriend/vriendin/opa/oma? Wij komen je ook daar ophalen voor je autorijlessen! Spreek dit af met je rijinstructeur en volg je les waar en wanneer het jou het beste uitkomt!

Het team van Dutch driving is zodanig samengesteld dat we alleen werken met top instructeurs die een hoog slagingspercentage hebben , ervaren en geduldig zijn. We werken ook met instructiekaarten en tablets om de lesstof zo duidelijk mogelijk en de ontwikkeling goed bij te houden. Je krijgt van ons ook inlogcodes van onze online platform om alles te kunnen bekijken. Uiteraard ook handig voor ouders die graag de ontwikkelingen willen zien van het leerproces.

WIL JE SNEL MET EEN RIJLES BEGINNEN?

Dat gaat als volgt in zijn werk:

  • Stap 1: Kies voor één van de mogelijkheden:
  • Stap 2: Nadat we jouw aanvraag hebben ontvangen, kijken we welke rijinstructeur van ons bij jou in de buurt ligt.
  • Stap 3: Onze instructeur ontvangt jouw gegevens en neemt binnenkort contact met je op om je eerste rijlessen af te spreken.

WIL JE EERST EEN PROEFLES?

Ook dat kan! Meld je dan hier aan. Bij een proefles gaan we kijken hoeveel ervaring je hebt en dan bepalen we samen je rijlespakket.

Een rijles bij Dutch Driving duurt 50 minuten. De meeste leerlingen nemen twee lesuren (100 minuten) achter elkaar, zodat ze extra snel kunnen leren! Bij Dutch Driving rijd je altijd in goed onderhouden lesauto’s en zijn handgeschakeld of automaat. Jouw instructeur heeft een instructiekaart zodat jouw vorderingen hierop kunnen worden bijgehouden. Zo kun je gemotiveerd toewerken naar het praktijkexamen of een tussentijdse toets. 

Examens

Voordat je praktijkexamnen gaat doen dien je een gezondheidsverklaring af te geven, zodat we weten dat jij zonder zorgen de weg op kan. Dit gaat via het CBR. Daarvoor heb je je Digid nodig.

wil je eerst een proefles?

Begin met je rijbewijs en vraag een proefles aan.

vragen?

contact opnemen

T: +31 85 130 3817

M: +31 6 524 76542

E: info@autorijschooldutchdriving.nl

https://rijles.boogolinks.nl

Pin It on Pinterest