opfriscursus autorijden

Met de opfriscursus weer plezierig rijden

Autorijden zou voor iedereen leuk en plezierig moeten zijn. Merk je echter dat je niet met plezier in de auto stapt, of dat je liever helemaal niet meer de auto pakt omdat je je onzeker voelt in het verkeer? Wat is de reden daarachter? Is het lang geleden dat je achter het stuur bent geweest? Ken je de nieuwe verkeersregels niet of nauwelijks? Dan is de opfriscursus voor autorijden van Autorijschool Dutch Driving de oplossing. De cursus bestaat uit zes rijlessen én het boek ‘het nieuwe rijden’. De rijlessen worden afgestemd op jouw persoonlijke wensen. Tijdens de opfriscursus werk je aan je zelfvertrouwen en krijg je de auto weer volledig onder controle. Samen met een ervaren en vakbekwame rijinstructeur van Dutch Driving bepaal je de inhoud van de rijlessen. Je kunt zelf aangeven welke verkeerssituaties je lastig vind en graag extra wilt oefenen. Na het volgen van de opfriscursus voor autorijden ga je weer met plezier en vol vertrouwen de weg op! Neem een kijkje van de video hieronder van Veilig Verkeer Nederland (VVN) waarom mensen een opfriscursus nemen.

Hoe goed is je kennis over de huidige verkeersregels? Doe mee met de test voor automobilisten van VVN om je kennis te testen.

blije vrouw neemt een opfriscursus

opfriscursus boeken?

Plan vandaag nog een afspraak in!

met plezier en vertrouwen de weg op!

Plan vandaag nog een afspraak!

voor wie is de opfriscursus

voor automobilisten die:

  • Al een tijdje niet hebben gereden
  • De snelweg niet op durven
  • Moeite hebben met parkeren
  • Moeite hebben met verkeersregels/borden
  • Niet vaak met een schakelauto rijden
  • Niet vaak met een automaat rijden
  • Begeleiders van een 2toDrive-jongere

Is er een andere reden waardoor je onzeker bent in het verkeer? Geen nood, alles is bespreekbaar en Dutch driving biedt een passende oplossing voor iedereen. Neem contact met ons op, wij staan klaar om je te helpen!

opfriscursus pakket

bestaat uit:

6 rijlessen afgestemd op jouw behoeften

Speciaal afgestemde opfriscursus instructiekaart

kosten: € 330 (incl. btw)

Pin It on Pinterest