Rijschool Amsterdam

Rijschool in Amsterdam: Dutch Driving

Zoek je een goede rijschool in Amsterdam?

Amsterdam is een bruisende wereldstad die iedereen van harte verwelkomt. Natuurlijk wil je in zo’n stad gezien worden met een auto, maar eerst moet je je rijbewijs halen! Weet je al welke rijschool in Amsterdam bij je past?

Wat is een goede rijschool? Het CBR (Centraal Bureau Rijvaardigheidsbewijzen) geeft hierover een aantal tips, waaronder:

De rijschool:

 • heeft een goed slagingspercentage.
 • werkt met een leskaart waarop je ziet hoe ver je bent met je opleiding.
 • maakt duidelijke afspraken bij het uitvallen van een rijles, instructeur of lesauto.
 • legt uit waarom het goed is om een tussentijdse toets te doen bij het CBR.
 • laat je pas op examen gaan als je veilig en zelfstandig rijdt.
 • werkt met instructeurs die wettelijk het recht hebben om rijles te geven.
 • controleer of de naam van de rijschool dezelfde is als de naam op de lesauto én de naam waaronder de rijschool staat ingeschreven bij het CBR. Zo voorkom je verrassingen bij je examen, omdat dit door het CBR als eis wordt gesteld en wordt gecontroleerd.

Last but not least, het is altijd goed om de rijschoolprijzen te vergelijken.

Weet je het nog niet?

Maak anders kennis met autorijschool Dutch Driving met een vrijblijvende proefles! Tijdens deze rijles maak je kennis met de instructeur, de lesauto, en uiteraard de werkwijze van onze rijschool en krijg je inzicht in je rijvaardigheden.

 

Mogelijkheden bij rijschool Dutch Driving

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Dutch Driving. Na je proefles kan je verder gaan met een rijlespakket of losse lessen. Hoe je ook verder gaat, helpen we jou bij het halen van een rijbewijs.  Zo heb je bij onze examengarantie pakketten zelfs een examengarantie en is een herexamen inbegrepen. Of wil je met spoed je rijbewijs halen? Denk dan aan onze spoedcursus pakket. Met dit pakket kan je zelfs binnen zes weken klaar zijn.

Waarom kiezen voor Dutch Driving?

Dutch Driving is een snelgroeiende rijschool in Amsterdam die actief is over het hele land. Dit zorgt er voor dat we altijd bij jou in de buurt rijden. Van Amsterdam Centrum, Amsterdam Zuid/Zuidoost, tot Amsterdam West en Amsterdam Noord. De voordelen bij rijschool Dutch Driving zijn:

 • Vaste instructeur
 • Kortere examenwachttijden
 • Hoog slagingspercentage
 • Zelf online rijlessen inplannen
 • Voordelig tarief ten opzichte van andere rijscholen
 • Examengarantie-pakketten, dus gratis herexamen!

De beste rijschool in Amsterdam

Woon je in Amsterdam en mag je eindelijk gaan lessen? Meld je dan aan bij onze autorijschool in Amsterdam en haal voordelig en snel je rijbewijs. Bij onze lokale rijschool werken ervaren rijinstructeurs die je perfect voorbereiden op het praktijkexamen voor het autorijbewijs. Zo leer je bijvoorbeeld rijden op drukke plekken zoals knooppunt knooppunt Coenplein, aan de noordwestkant van Amsterdam, maar ook manoeuvreren in de binnenstad van Amsterdam. Onze routes variëren van Amsterdam Zuid naar Haarlem, Badhoevedorp of Waardepolder. We zijn trots op ons hoge slagingspercentage van leerlingen die voor de eerste keer afrijden! Kennis met ons maken? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles bij de beste rijschool in Amsterdam.

Proefles volgen in Amsterdam

Hoe werkt het bij ons? Maak een afspraak bij rijschool Dutch Driving in Amsterdam voor een proefles en laat je adviseren door een ervaren instructeur, die je aan het einde van de les een schatting geeft hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. We nemen dan de bekende routes in Amsterdam, daarna kan je dan een plan van aanpak maken en kan je gezamenlijk of alleen je rijlessen inplannen via ons online systeem. Wij werken met een online instructiekaart, zodat je precies kan zien wat er behandeld wordt en hoe met jouw autorijden gaat. Je krijgt van ons codes om in te loggen, zodat je dit te allen tijden kan inkijken en eventueel ook je ouders bij dit proces kan betrekken, zodat ook zij weten hoe het ervoor staat.

Mogelijkheden bij onze rijschool in Amsterdam

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Dutch Driving, dé rijschool in Amsterdam. Na je proefles kan je verder gaan met een rijlespakket of losse lessen. Hoe je ook verder gaat, als dé rijschool van Amsterdam helpen we jou bij het halen van een autorijbewijs.  Zo heb je bij onze examengarantie pakketten zelfs een examengarantie en is een herexamen inbegrepen. Of wil je met spoed je rijbewijs halen? Denk dan aan onze spoedcursus pakket. Met dit pakket kan je zelfs binnen zes weken klaar zijn.

Voordelen Autorijschool Dutch Driving in Amsterdam:

 • Vaste instructeur
 • Kortere examenwachttijden
 • Hoog slagingspercentage
 • Zelf online rijlessen inplannen
 • Voordelig tarief ten opzichte van andere rijscholen
 • Examengarantie-pakketten. dus gratis herexamen!
 • De beste theorieschool van Amsterdam en omstreken

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer (023 5830238 of 06 52476542) of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen. Maar je kunt je ook direct inschrijven. Tot gauw bij Dutch Driving!

Rijles in Amsterdam

rijschool Dutch Driving

contact opnemen

T: +31 85 130 3817

M: +31 6 524 76542

E: info@autorijschooldutchdriving.nl

je rijbewijs zo snel mogelijk halen in Amsterdam?

Plan vandaag nog een proefles in!

Mogelijkheden bij rijschool Amsterdam Dutch Driving

rijles voor beginners in Amsterdam

Bij rijschool Dutch Driving hebben wij rijlessen voor beginners en zijn flexibel met inroosteren.

je rijbewijs halen in Amsterdam

Wil je je rijbewijs halen met dé beste rijschool in Amsterdam? Meld je dan nu aan!

De goedkoopste rijschool in Amsterdam

Rijschool Dutch Driving biedt goedkope rijlespakketten aan voor iedereen!

reviews rijschool Amsterdam Dutch Driving

9.3

Hele fijne rijinstructieze

Ik heb half jaar gezeten bij Dutch Driving en heb veel lessen gehad van Ilham, zeker een fijne sfeer en [...]
- Haarlem

Nu begrijp de theorie

Na een intensieve lesdag theorie, begrijp ik de theorie en kan deze toepassen. Dankzij deze dag ben ik geslaagd voor [...]
- Kartodikromo
246 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Pin It on Pinterest