fbpx

spoedcursus Rijbewijs

Met spoed je rijbewijs halen

Jij wilt om welke reden dan ook met spoed je rijbewijs halen? Bij Dutch Driving kan dat met een spoedcursus rijbewijs al binnen 10 dagen en ook nog eens met het meest voordelige tarief! Al onze instructeurs zijn ervaren en getraind om zo’n spoedcursus tot een succes te brengen en jou daarmee een veilige weggebruiker te maken.

Bekijk onze acties!

Wij hebben regelmatig acties. Bekijk ze hier.

proefles aanvragen

Om te kunnen weten of het haalbaar is om binnen 10-12 of 14 dagen je rijbewijs te halen, is het handig om een proefles te doen. Niet elke cursist is natuurlijk hetzelfde. De ene cursist heeft 20 lessen nodig en de andere misschien wel 35-40. Na de proefles geven wij deskundig advies en gaan we een plan van aanpak maken. Je kan de spoedcursussen bij ons ook uitsmeren over een langere periode. Dus in plaats van 10 dagen, bijvoorbeeld 3 of 4 weken. Belangrijk is wel dat je de theorie behaald hebt of op zeer korte termijn gaat halen. Dit is van belang voor het reserveren van het praktijkexamen. Houd er ook rekening mee dat er in bepaalde maanden van het jaar een langere wachttijd is voor praktijkexamens. We adviseren daarom altijd om je tijdig aan te melden, zodat we de datum die jij als examendatum wilt, vast kunnen zetten.

spoedcursussen

Bij een spoedcursus is het altijd zo dat je meerdere uren per week in de auto zit. Als voorbeeld geven we de 10-daagse spoedopleiding:

De 10-daagse spoedcursus bevat 25 rijlessen. Tot en met de 9e dag rijd je 24 lessen. De laatste les (les 25) bewaar je voor de dag dat je afrijdt. Dan heb je net voor het examen nog een les om de laatste dingen door te nemen (onder de motorkap kijken en de knopjes en lampjes doornemen). Ook de andere spoedcursussen worden dus zo ingedeeld, met meerdere uren per dag in de auto.

Mocht je andere wensen hebben wat betreft de indeling van de spoedcursus, dan is dat bij ons geen enkel probleem en rekenen we ook niets extra. De spoedcursussen worden in verschillende regio’s gegeven. Een aantal regio’s waar we rijden, zijn Haarlem, Alkmaar, Almere, Leiden, Utrecht en Amsterdam. Staat je regio er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Meer informatie?

Heb je vragen over één van de spoedcursussen rijbewijs? Dan horen we dat natuurlijk graag van je. Neem gerust contact met ons op of mail (info@autorijschooldutchdriving.nl) of bel ons (06-52476542). Je kunt je ook direct inschrijven voor onze spoedcursussen. Tot ziens in de auto!

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een gratis proefles in!

spoedcursussen

binnen zes weken je rijbewijs

indeling naar eigen wensen mogelijk

10 - 14 - 16 daagse cursus

beschikbaar in vele regio's

Pin It on Pinterest