rijles voor beginners

RIJLES VOOR BEGINNERS

Ga je voor het eerst rijles nemen? Kies voor rijschool Dutch Driving! Ben je bijna 16,5  jaar? Dan is Dutch Driving dè rijschool in de buurt waar jij naar op zoek bent! Wij hebben speciaal rijlessen voor beginners samengesteld zodat ze kunnen wennen aan de auto en omgeving. Zo kan je een proefles nemen om te kijken met welk niveau je kan instappen. Tegenwoordig mag je al vanaf zeventien jaar praktijkexamen doen, maar lessen kan dus al eerder! Ben je geslaagd op je zeventiende dan mag je onder begeleiding rijden. Vervolgens mag je vanaf je 18e geheel zelfstandig de auto instappen om te gaan waar je maar wilt!

Onderzoek heeft uitgewezen dat bestuurders die jonger beginnen met rijden minder kans hebben om bij ongelukken betrokken te raken. Daarom richten wij ons ook op jou! Daarnaast zorgen wij ervoor dat zowel rijles voor beginners als gevorderden betaalbaar blijven en bieden wij flexibele betalingsmogelijkheden.

DE EERSTE RIJLES VOOR BEGINNERS

Eén van de grote voordelen van rijles bij Dutch Driving is dat wij werken met een groep zeer gemotiveerde en goed opgeleide rij instructeurs. Onze top instructeurs hebben zelfs meer dan 30 jaar ervaring met het geven van rijles voor beginners! Bij de eerste rijles of proefles zullen zij rekening houden met het rijniveau en tips geven op de weg. Daarnaast zullen zij een overzichtelijke route nemen zodat de leerlingen kunnen wennen aan moeilijkere omstandigheden. Uiteraard wordt er stilgestaan hoe de auto (geschakeld of automaat) bediend of geschakeld kan worden.

Bovendien gebruiken onze instructeurs een heldere methode om jouw persoonlijke vooruitgang bij te houden. Wij werken met instructiekaarten die na iedere rijles worden bijgewerkt. Hierdoor is het voor ons en natuurlijk ook voor jezelf duidelijk op welk rijniveau je zit!

PROEFLES VOOR BEGINNERS 

Wil je starten met een rijles voor beginners, laat je dan overtuigen door één van onze instructeurs tijdens een proefles! Hij/Zij zal inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Of je nu al (veel) rijervaring hebt of nog helemaal niet, bij autorijschool Dutch Driving ben je aan het juiste adres! Wanneer je overtuigd bent van onze kwaliteiten als de beste rijschool in de omgeving en je bij ons komt lessen, krijg je de kosten van de proefles gewoon weer terug!

Na je eerste les gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij straks vol zelfvertrouwen en op een veilige manier aan het verkeer kan deelnemen! Wij geven onze rijlessen voor beginners eigenlijk altijd in de vorm van bloklessen. Op deze manier leer je het gebied waar je straks zal moeten afrijden nog beter kennen. Daarnaast, wat wij eigenlijk nog véél belangrijker vinden is dat je hierdoor meer informatie tot je neemt wat natuurlijk een positieve invloed heeft op jouw rijvaardigheid!

WAAROM KIEZEN VOOR DUTCH DRIVING?

  • Meer dan 30 jaar ervaring!
  • Helder inzicht in je voortuitgang
  • Geen wachttijden dus direct beginnen
  • Vanaf 16,5 jaar rijlessen
  • Flexibele betalingsmogelijkheden
  • Scherpe actietarieven

NEEM RIJLES voor beginners BIJ DUTCH DRIVING!

Dus ben jij een beginner of ben je op zoek naar een Rijschool in de buurt schrijf je dan direct in om een proefles in te plannen! Blijf op de hoogte van acties en volg ons op Facebook!

Rijles voor beginners

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een afspraak in!

Pin It on Pinterest