fbpx

rijschool haarlem

hoge kwaliteit

Zoek je een goede rijschool of wil je beginnen met rijlessen in Haarlem?Nu ben je dan eindelijk 16,5 geworden of ouder en wil jij je rijbewijs gaan halen bij dé rijschool van Haarlem? Dan ben je bij  Dutch Driving aan het juiste adres! Wij bieden rijlessen van hoge kwaliteit, op een zo flexibel mogelijke manier. Daarbij vinden we dat autorijlessen voor iedereen betaalbaar moeten zijn en daarom werken we met scherpe tarieven. Je kan er zelf voor kiezen of je voor losse rijlessen betaalt, of dat je een rijles-pakket afneemt. Meld je dus gauw aan bij Dutch Driving!

Rijden met ervaren instructeurs

Wanneer je op zoek bent naar een rijschool in Haarlem, dan zijn er twee dingen waar je waarschijnlijk op zult letten: de kwaliteit en de prijs. Voor beiden kunnen wij zeggen dat je bij Dutch Driving helemaal goed zit. Wij werken namelijk met professionele rij-instructeurs, die vaak al jarenlange ervaring hebben met het geven van rijles. Dit zorgt ervoor dat we rijlessen van hoge kwaliteit aanbieden en dat we één van de hoogste slagingspercentages van de regio hebben. Maar dat kwaliteit niet altijd veel hoeft te kosten, bewijzen we ook, met onze scherpe autorijlestarieven.

Daarom Dutch Driving

  • Ervaren instructeurs
  • Scherpe tarieven
  • Complete rijles-pakketten
  • Zelf online je rijlessen inplannen
  • Dé rijschool van Haarlem en omstreken

Maak een afspraak voor een proefles!

Wil je kennismaken met onze rijschool in Haarlem door middel van een proefles? Neem dan snel contact met ons op. Tijdens zo’n proefrijles kunnen we inschatten op welk niveau je kunt instappen en hoeveel rijlessen je ongeveer nodig zult hebben om een examen af te leggen. Wanneer je een pakket aanschaft, is deze proefles zelfs helemaal gratis!

Ben jij er klaar voor om je rijbewijs te halen? Neem dan snel contact met ons op of schrijf je direct in en start met lessen bij de leukste rijschool van Haarlem. Je kunt ons ook mailen (info@autorijschooldutchdriving.nl) of bellen (085-1303817 of 06-52476542). Betaal voor losse lessen of sluit een pakket af met examengarantie.

Onze instructeurs leren je graag zo snel mogelijk autorijden! Tot gauw in de lesauto of bij ons theoriecentrum in Haarlem!

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een afspraak in!

100% slagingskans theorie

Met onze theoriecursus slaag je gegarandeerd. Niet in één keer geslaagd? Geen probleem. We helpen je verder totdat je slaagt. 

Rijschool Haarlem staat gelijk aan Dutch Driving
9.1

Goede rijschool

Fijne mensen om mee om te gaan, duidelijke informatie, wordt niet moeilijker gedaan dan nodig.
- Castricum

Highly recommend

Good communication, good lessons. Highly recommend.
- Nieuwegein
157 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Pin It on Pinterest