fbpx

rijles in haarlem

Rijles in haarlem vanaf 16,5 jaar 

Kies voor rijschool Dutch Driving! Ben je bijna 17 jaar? Woon je in Haarlem en wil je graag zo snel mogelijk beginnen met rijlessen? Dan is Dutch Driving dè rijschool in Haarlem waar jij naar op zoek bent! Tegenwoordig mag je al vanaf 17 jaar praktijkexamen doen, maar lessen kan dus al eerder! Ben je geslaagd op je zeventiende dan mag je onder begeleiding rijden. Vervolgens mag je vanaf je 18e geheel zelfstandig de auto instappen om te gaan waar je maar wilt!

Onderzoek heeft uitgewezen dat bestuurders die jonger beginnen met rijden minder kans hebben om bij ongelukken betrokken te raken. Daarom richten wij ons ook op jou! Daarnaast zorgen wij ervoor dat de lessen betaalbaar blijven en bieden wij flexibele betalingsmogelijkheden.

De beste rij-instructeurs van haarlem!

Eén van de grote voordelen van rijles bij Dutch Driving is dat wij werken met groep zeer gemotiveerde en goed opgeleide rij-instructeurs. Onze top instructeurs hebben zelfs meer dan 30 jaar ervaring met het geven van rijles in Haarlem!

Daarnaast gebruiken onze instructeurs een heldere methode om jouw persoonlijke vooruitgang bij te houden. Wij werken met instructiekaarten die na iedere rijles worden bijgewerkt. Hierdoor is het voor ons en natuurlijk ook voor jezelf duidelijk op welk rijniveau je zit!

Proefrijles in Haarlem 

Laat je overtuigen door één van onze instructeurs tijdens een proefles in Haarlem! Voor slechts €25,- halen wij jou op om te bepalen hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Of je nu al (veel) rijervaring hebt of nog helemaal niet, bij autorijschool Dutch Driving ben je aan het juiste adres! Wanneer je overtuigd bent van onze kwaliteiten als de beste rijschool in Haarlem en je bij ons komt lessen, krijg je de kosten van de proefles gewoon weer terug!

Na je eerste les gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij straks vol zelfvertrouwen en op een veilige manier aan het verkeer kan deelnemen! Wij geven onze rijlessen eigenlijk altijd in de vorm van bloklessen. Op deze manier leer je het gebied waar je straks zal moeten afrijden nog beter kennen. Daarnaast, wat wij eigenlijk nog véél belangrijker vinden is dat je hierdoor meer informatie tot je neemt wat natuurlijk een positieve invloed heeft op jouw rijvaardigheid!

Waarom kiezen voor Dutch Driving?

  • Meer dan 30 jaar ervaring!
  • Helder inzicht in je voortuitgang
  • Geen wachttijden dus direct beginnen
  • Vanaf 16,5 jaar rijlessen
  • Flexibele betalingsmogelijkheden
  • Scherpe actietarieven

Neem rijles in Haarlem!

Dus ben jij op zoek naar een Rijschool in Haarlem schrijf je dan direct in om een proefles in te plannen! Blijf op de hoogte van acties en volg ons op Facebook!

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een afspraak in!
Rijbewijs halen is leuk
prijspakket rijles

100% slagingskans theorie

Met onze theoriecursus slaag je gegarandeerd. Niet in één keer geslaagd? Geen probleem. We helpen je verder totdat je slaagt. 

Pin It on Pinterest