fbpx

rijbewijs halen in haarlem

Haal nu je rijbewijs in haarlem 

Ben je bijna 17 jaar en ben jij toe aan het halen van je rijbewijs? Dan ben je bij rijschool Dutch Driving in Haarlem aan het juiste adres. Als je je rijbewijs en een auto hebt, kan je gaan en staan waar je maar wilt. Even snel naar vrienden, maar wonen ze aan de andere kant van Haarlem? Pak gewoon de auto en je bent er al binnen vijf minuten. Dat geeft natuurlijk een erg fijn gevoel. Wil jij je rijbewijs halen bij een rijschool in Haarlem met persoonlijke aandacht en een hoog slagingspercentage? Kies dan voor Dutch Driving! Voor scherpste tarieven en kwalitatieve rijlessen zit je bij rijschool Dutch Driving uitstekend. Zowel voor automaat als handgeschakelde autorijlessen. 

Rijles in Haarlem nemen? Kies voor rijschool Dutch Driving!  Woon je in Haarlem en wil je graag zo snel mogelijk beginnen met rijlessen? Dan is Dutch Driving dè rijschool in Haarlem waar jij naar op zoek bent! Tegenwoordig mag je al vanaf zeventien jaar praktijkexamen doen, maar lessen kan dus al eerder! Ben je geslaagd op je zeventiende dan mag je onder begeleiding rijden. Vervolgens mag je vanaf je 18e geheel zelfstandig de auto instappen om te gaan waar je maar wilt!

Onderzoek heeft uitgewezen dat bestuurders die jonger beginnen met rijden minder kans hebben om bij ongelukken betrokken te raken. Daarom richten wij ons ook op jou! Daarnaast zorgen wij ervoor dat de lessen betaalbaar blijven en bieden wij flexibele betalingsmogelijkheden.

De beste rijinstructeurs om je rijbewijs te halen!

Eén van de grote voordelen van rijles bij Dutch Driving is dat wij werken met groep zeer gemotiveerde en goed opgeleide rij instructeurs. Onze top instructeurs hebben zelfs meer dan 30 jaar ervaring met het geven van rijles in Haarlem! 

Daarnaast gebruiken onze instructeurs een heldere methode om jouw persoonlijke vooruitgang bij te houden. Wij werken met instructiekaarten die na iedere rijles worden bijgewerkt. Hierdoor is het voor ons en natuurlijk ook voor jezelf duidelijk op welk rijniveau je zit! Zo helpen zij jou met het halen van je rijbewijs, ook als je niet in één keer slaagt!

neem nu een proefles! 

Laat je overtuigen door één van onze instructeurs tijdens een proefles in Haarlem! Voor slechts €25 halen (gratis als je een rijlespakket afneemt) wij jou op om te bepalen hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Of je nu al (veel) rijervaring hebt of nog helemaal niet, bij autorijschool Dutch Driving ben je aan het juiste adres! Wanneer je overtuigd bent van onze kwaliteiten als de beste rijschool in Haarlem en je bij ons komt lessen, krijg je de kosten van de proefles gewoon weer terug!

Na je eerste les gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij straks vol zelfvertrouwen en op een veilige manier aan het verkeer kan deelnemen! Wij geven onze rijlessen eigenlijk altijd in de vorm van bloklessen. Op deze manier leer je het gebied waar je straks zal moeten afrijden nog beter kennen. Daarnaast, wat wij eigenlijk nog véél belangrijker vinden is dat je hierdoor meer informatie tot je neemt wat natuurlijk een positieve invloed heeft op jouw rijvaardigheid! Op deze manier kan je je rijbewijs met veel vertrouwen gaan halen.

Waarom kiezen voor Dutch Driving?

  • Meer dan 30 jaar ervaring!
  • Helder inzicht in je voortuitgang
  • Geen wachttijden dus direct beginnen
  • Vanaf 16,5 jaar rijlessen
  • Flexibele betalingsmogelijkheden
  • Scherpe actietarieven

verbeter je rijvaardigheden en meld je nu aan!

Dus ben jij op zoek naar een Rijschool in Haarlem en wil je je rijbewijs snel halen, schrijf je dan direct in om een proefles in te plannen! Blijf op de hoogte van acties en volg ons op Facebook!

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een afspraak in!

100% slagingskans theorie

Met onze theoriecursus slaag je gegarandeerd. Niet in één keer geslaagd? Geen probleem. We helpen je verder totdat je slaagt. 

9.2

Toen ik beginnen bij hun. Ik heb weinig ervaring, maar nu ik heb genoeg ervaring, want ik goedgelee

Ik nu heb genoeg ervaring. Bedankt voor jullie
- Amsterdam

Passed first time, thank you Dutch Driving School!!!!

Passed first time thanks to my wonderful teacher, Ilhan. Dutch Driving was very supportive of me through all the Corona [...]
- Tilburg
174 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10
Rijbewijs halen is leuk

Pin It on Pinterest