fbpx

BESte Rijschool in haarlem

Rijschool in Haarlem: Dutch Driving

Je wilt starten met je rijlessen en je bent op zoek naar een goede rijschool in Haarlem? Waar moet je dan op letten? Ben je op zoek naar een rijschool waar je een vaste instructeur krijgt, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat alles ook nog tegen een super voordelig tarief? Dan moet je bij de beste rijschool van Haarlem en omstreken zijn, namelijk autorijschool Dutch Driving! Dutch Driving is de rijschool in Haarlem met de perfecte locatie om succesvol je rijbewijs te halen. De autorijlessen die wij aanbieden worden volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en manier van leren.

Een van onze belangrijkste punten is de service die wij bieden. Lees voor het gemak onze recensies op het internet en je zal gauw tot de conclusie komen dat we de beste rijschool zijn in de omgeving Haarlem (tegenwoordig ook werkzaam in vele ander regio’s).

De beste autorijschool van Haarlem

Woon je in Haarlem en mag je eindelijk gaan lessen? Meld je dan aan bij onze autorijschool in Haarlem en haal voordelig en snel je rijbewijs. Bij onze lokale rijschool werken ervaren rijinstructeurs die je perfect voorbereiden op het praktijkexamen voor het autorijbewijs. Zo leer je bijvoorbeeld rijden op drukke plekken zoals knooppunt Rottepolderplein, maar ook manoeuvreren in de binnenstad van Haarlem. Onze routes variëren van Haarlem naar  Zwanenburg, Badhoevedorp of Waardepolder. We zijn trots op ons hoge slagingspercentage van mensen die voor de eerste keer afrijden! Kennis met ons maken? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in Haarlem.

proefles volgen in haarlem

Hoe werkt het bij ons? Maak een afspraak bij rijschool Dutch Driving voor een proefles in Haarlem en laat je adviseren door een ervaren instructeur, die je aan het einde van de les een schatting geeft hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. We nemen dan de bekende routes in Haarlem, daarna kan je dan een plan van aanpak maken en kan je gezamenlijk of alleen je rijlessen inplannen via ons online systeem. Wij werken met een online instructiekaart, zodat je precies kan zien wat er behandeld wordt en hoe met jouw autorijden gaat. Je krijgt van ons codes om in te loggen, zodat je dit te allen tijden kan inkijken en eventueel ook je ouders bij dit proces kan betrekken, zodat ook zij weten hoe het ervoor staat.

Mogelijkheden bij rijschool haarlem

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Dutch Driving rijschool in Haarlem. Na je proefles kan je verder gaan met een rijlespakket of losse lessen. Hoe je ook verder gaat, als dé rijschool van Haarlem helpen we jou bij het halen van een rijbewijs.  Zo heb je bij onze examengarantie pakketten zelfs een examengarantie en is een herexamen inbegrepen. Of wil je met spoed je rijbewijs halen? Denk dan aan onze spoedcursus pakket. Met dit pakket kan je zelfs binnen zes weken klaar zijn. 

Daarom rijschool Dutch Driving:

  • Vaste instructeur
  • Kortere examenwachttijden
  • Hoog slagingspercentage
  • Zelf online rijlessen inplannen
  • Voordelig tarief ten opzichte van andere rijscholen
  • Examengarantie-pakketten. dus gratis herexamen!
  • De beste theorieschool van Haarlem en omstreken

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer (085-1303817 of 06-52476542) of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen. Maar je kunt je ook direct inschrijven. Tot gauw bij Dutch Driving, dé rijschool van Haarlem! Lees meer over de beste rijschool van Haarlem.

https://autorijschool.boogolinks.nl/

rijschool in haarlem

contact opnemen

Schipholweg 1
2034 LS Haarlem

T: +31 85 130 3817

M: +31 6 524 76542

E: info@autorijschooldutchdriving.nl

je rijbewijs zo snel mogelijk halen in haarlem?

Plan vandaag nog een proefles in!
Rijschool in Haarlem

rijles voor beginners in haarlem

Bij Dutch Driving autorijschool Haarlem hebben wij rijlessen voor beginners en zijn flexibel met inroosteren.

je rijbewijs halen in haarlem

Wil je je rijbewijs halen met dé beste rijschool in Haarlem? Meld je dan nu aan!

De goedkoopste rijschool in Haarlem

Rijschool Dutch Driving in Haarlem biedt goedkope rijlespakketten aan voor iedereen!

Snel je rijbewijs halen

Je rijbewijs kan je met een spoedcursus in zes weken al gehaald hebben!

Online inplannen

Makkelijk je online lessen inplannen. Via een persoonlijke login plan je je rijlessen wanneer je wilt.

Vaste rij-instructeur

Altijd de juiste instructeur die jou goed advies kan geven.

Met de beste rijschool in Haarlem ga je lachend de weg op.

reviews rijschool haarlem Dutch Driving

9.2
10

Passed first time, thank you Dutch Driving School!!!!

Passed first time thanks to my wonderful teacher, Ilhan. Dutch Driving was very supportive of me through all the Corona [...]
- Tilburg
10

Theorie in 1 keer behaald

Theorie behaald bij deze school in 1 keer. Wat ik vooral fijn vond is dat alles zo vlot geregeld was [...]
- Amsterdam
10

Top rijschool

Erg fijne ervaring achter de rug met Dutch Driving. Rijbewijs behaald en zowel theorie als praktijk hier gedaan. Goede service [...]
- Haarlem
8

Great instructors, not so great scheduling

I passed my practice exam in one go being prepared by this driving school, so that's great. The instructor explained [...]
- Amsterdam
10

Helpful, great service and a first time pass!

I highly recommend this company. I am an expat and I heard that the process is a nightmare to get [...]
- Haarlem
173 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.2/10

Pin It on Pinterest