fbpx

Rijschool haarlem

Rijschool in Haarlem: Dutch Driving

Je wilt starten met je rijlessen en je bent op zoek naar een goede rijschool in Haarlem? Waar moet je dan op letten? Ben je op zoek naar een rijschool waar je een vaste instructeur krijgt, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat alles ook nog tegen een super voordelig tarief? Dan moet je bij de beste rijschool van Haarlem en omstreken zijn, namelijk autorijschool Dutch Driving! Dutch Driving is de rijschool in Haarlem met de perfecte locatie om succesvol je rijbewijs te halen. De autorijlessen die wij aanbieden worden volledig afgestemd op jouw persoonlijkheid en manier van leren.

Een van onze belangrijkste punten is de service die wij bieden. Lees voor het gemak onze recensies op het internet en je zal gauw tot de conclusie komen dat we de beste rijschool zijn in de omgeving Haarlem (tegenwoordig ook werkzaam in vele ander regio’s).

De beste autorijschool van Haarlem

Woon je in Haarlem en mag je eindelijk gaan lessen? Meld je dan aan bij onze autorijschool in Haarlem en haal voordelig en snel je rijbewijs. Bij onze lokale rijschool werken ervaren rijinstructeurs die je perfect voorbereiden op het praktijkexamen voor het autorijbewijs. Zo leer je bijvoorbeeld rijden op drukke plekken zoals knooppunt Rottepolderplein, maar ook manoeuvreren in de binnenstad van Haarlem. Onze routes variëren van Haarlem naar  Zwanenburg, Badhoevedorp of Waardepolder. We zijn trots op ons hoge slagingspercentage van mensen die voor de eerste keer afrijden! Kennis met ons maken? Meld je dan direct aan voor een gratis proefles bij onze autorijschool in Haarlem.

proefles volgen in haarlem

Hoe werkt het bij ons? Maak een afspraak bij rijschool Dutch Driving voor een proefles in Haarlem en laat je adviseren door een ervaren instructeur, die je aan het einde van de les een schatting geeft hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. We nemen dan de bekende routes in Haarlem, daarna kan je dan een plan van aanpak maken en kan je gezamenlijk of alleen je rijlessen inplannen via ons online systeem. Wij werken met een online instructiekaart, zodat je precies kan zien wat er behandeld wordt en hoe met jouw autorijden gaat. Je krijgt van ons codes om in te loggen, zodat je dit te allen tijden kan inkijken en eventueel ook je ouders bij dit proces kan betrekken, zodat ook zij weten hoe het ervoor staat.

Mogelijkheden bij rijschool haarlem

Er zijn verschillende mogelijkheden bij Dutch Driving rijschool in Haarlem. Na je proefles kan je verder gaan met een rijlespakket of losse lessen. Hoe je ook verder gaat, als dé rijschool van Haarlem helpen we jou bij het halen van een rijbewijs.  Zo heb je bij onze examengarantie pakketten zelfs een examengarantie en is een herexamen inbegrepen. Of wil je met spoed je rijbewijs halen? Denk dan aan onze spoedcursus pakket. Met dit pakket kan je zelfs binnen zes weken klaar zijn. 

Voordelen Autorijschool Dutch Driving in haarlem:

  • Vaste instructeur
  • Kortere examenwachttijden
  • Hoog slagingspercentage
  • Zelf online rijlessen inplannen
  • Voordelig tarief ten opzichte van andere rijscholen
  • Examengarantie-pakketten. dus gratis herexamen!
  • De beste theorieschool van Haarlem en omstreken

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer (085-1303817 of 06-52476542) of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen. Maar je kunt je ook direct inschrijven. Tot gauw bij Dutch Driving, dé rijschool van Haarlem! Lees meer over de beste rijschool van Haarlem.

vragen?

contact opnemen

T: +31 85 130 3817

M: +31 6 524 76542

E: info@autorijschooldutchdriving.nl

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een proefles in!
9

Excellent and dedicated service where it mattered the most.

I was recommended to use Dutch Driving in December 2019 and from the outset they were one of the only [...]
- Hoofddorp

Fantastic, expat friendly and professional

Passed first time, thank you
- Hillegom
138 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9/10

Pin It on Pinterest