RIJLES IN ALKMAAR –

DUTCH DRIVING

Rijles in Alkmaar al vanaf 16,5 jaar !

Op zoek naar rijles in Alkmaar? Kies voor rijschool Dutch Driving! Ben je bijna 17 jaar? Woon je in Alkmaar of omgeving en wil je graag zo snel mogelijk beginnen met rijlessen? Dan is Dutch Driving dè rijschool in Alkmaar en omgeving waar jij naar op zoek bent! Tegenwoordig mag je al vanaf zeventien jaar praktijkexamen doen, maar lessen kan dus al eerder! Ben je geslaagd op je zeventiende dan mag je onder begeleiding rijden. Vervolgens mag je vanaf je 18e geheel zelfstandig de auto instappen om te gaan waar je maar wilt!
Onderzoek heeft uitgewezen dat bestuurders die jonger beginnen met rijden minder kans hebben om bij ongelukken betrokken te raken. Daarom richten wij ons ook op jou! Daarnaast zorgen wij ervoor dat de lessen betaalbaar blijven en bieden wij flexibele betalingsmogelijkheden.
De beste rijinstructeurs in Alkmaar!
Eén van de grote voordelen van rijles bij Dutch Driving is dat wij werken met groep zeer gemotiveerde en goed opgeleide rij instructeurs. Onze top instructeurs hebben zelfs meer dan 30 jaar ervaring met het geven van rijles in Alkmaar!
Daarnaast gebruiken onze instructeurs een heldere methode om jouw persoonlijke vooruitgang bij te houden. Wij werken met instructiekaarten die na iedere rijles worden bijgewerkt. Hierdoor is het voor ons en natuurlijk ook voor jezelf duidelijk op welk rijniveau je zit!

(Proef) rijles in Alkmaar

Laat je overtuigen door één van onze instructeurs tijdens een proefles in Alkmaar! Hij/Zij zal dan inschatten hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Of je nu al (veel) rijervaring hebt of nog helemaal niet, bij autorijschool Dutch Driving ben je aan het juiste adres! Wanneer je overtuigd bent van onze kwaliteiten, dan kunnen we je eerste les gaan inplannen.
Na je eerste les gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij straks vol zelfvertrouwen en op een veilige manier aan het verkeer kan deelnemen! Wij geven onze rijlessen eigenlijk altijd in de vorm van bloklessen. Op deze manier leer je het gebied waar je straks zal moeten afrijden nog beter kennen. Daarnaast, wat wij eigenlijk nog véél belangrijker vinden is dat je hierdoor meer informatie tot je neemt wat natuurlijk een positieve invloed heeft op jouw rijvaardigheid!

Waarom kiezen voor Dutch Driving?

• Meer dan 30 jaar ervaring!
• Helder inzicht in je voortuitgang
• Geen wachttijden dus direct beginnen
• Vanaf 16,5 jaar rijlessen
• Flexibele betalingsmogelijkheden
• Scherpe actietarieven

Neem rijles in Alkmaar!

Dus ben jij op zoek naar een rijschool in Alkmaar schrijf je dan direct in om een proefles in te plannen! Blijf op de hoogte van acties en volg ons op Facebook!

Rijles in Alkmaar

contact opnemen

T: +31 85 130 3817

M: +31 6 524 76542

E: info@autorijschooldutchdriving.nl

je rijbewijs zo snel mogelijk halen in Alkmaar?

Plan vandaag nog een proefles in!

Rijles in Alkmaar

Snel je rijbewijs halen

Je rijbewijs kan je met een spoedcursus in zes weken al gehaald hebben!

Online inplannen

Makkelijk je online lessen inplannen. Via een persoonlijke login plan je je rijlessen wanneer je wilt.

Vaste rij-instructeur

Altijd de juiste instructeur die jou goed advies kan geven.

Met de beste rijschool in Haarlem ga je lachend de weg op.

reviews rijschool Dutch Driving

9.3
9

Hele fijne rijinstructieze

Ik heb half jaar gezeten bij Dutch Driving en heb veel lessen gehad van Ilham, zeker een fijne sfeer en [...]
- Haarlem
10

Nu begrijp de theorie

Na een intensieve lesdag theorie, begrijp ik de theorie en kan deze toepassen. Dankzij deze dag ben ik geslaagd voor [...]
- Kartodikromo
10

Very professional in teaching people ti handle the car

I did the driving course with Fatmir. My friend recommended to me the school and the instructor. I’m very happy [...]
- Diemen
10

Fantastisch!

Mijn ervaring met Dutch Driving was fantastisch! AVD en AVB in één keer gehaald!! De motorrijlessen, gegeven door Romeo, waren [...]
- Rotterdam
10

Pleasant and focused oriented

My experience was very pleasant and focused on the goal of getting the license as well as feeling comfortable behind [...]
- Amsterdam
246 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.3/10

Pin It on Pinterest