Rijles in Alkmaar – Dutch Driving

Rijles in Alkmaar al vanaf 16,5 jaar !

Op zoek naar rijles in Alkmaar? Kies voor rijschool Dutch Driving! Ben je bijna 17 jaar? Woon je in Alkmaar of omgeving en wil je graag zo snel mogelijk beginnen met rijlessen? Dan is Dutch Driving dè rijschool in Alkmaar en omgeving waar jij naar op zoek bent! Tegenwoordig mag je al vanaf zeventien jaar praktijkexamen doen, maar lessen kan dus al eerder! Ben je geslaagd op je zeventiende dan mag je onder begeleiding rijden. Vervolgens mag je vanaf je 18e geheel zelfstandig de auto instappen om te gaan waar je maar wilt!

Onderzoek heeft uitgewezen dat bestuurders die jonger beginnen met rijden minder kans hebben om bij ongelukken betrokken te raken. Daarom richten wij ons ook op jou! Daarnaast zorgen wij ervoor dat de lessen betaalbaar blijven en bieden wij flexibele betalingsmogelijkheden.

De beste rijinstructeurs in Alkmaar!

Eén van de grote voordelen van rijles bij Dutch Driving is dat wij werken met groep zeer gemotiveerde en goed opgeleide rij instructeurs. Onze top instructeurs hebben zelfs meer dan 30 jaar ervaring met het geven van rijles in Alkmaar!

Daarnaast gebruiken onze instructeurs een heldere methode om jouw persoonlijke vooruitgang bij te houden. Wij werken met instructiekaarten die na iedere rijles worden bijgewerkt. Hierdoor is het voor ons en natuurlijk ook voor jezelf duidelijk op welk rijniveau je zit!

(Proef) rijles in Alkmaar

Laat je overtuigen door één van onze instructeurs tijdens een proefles in Alkmaar! Voor slechts €25,- halen wij jou op om te bepalen hoeveel lessen je ongeveer nodig zal hebben. Of je nu al (veel) rijervaring hebt of nog helemaal niet, bij autorijschool Dutch Driving ben je aan het juiste adres! Wanneer je overtuigd bent van onze kwaliteiten als de beste rijschool in Alkmaar en je bij ons komt lessen, krijg je de kosten van de proefles gewoon weer terug!

Na je eerste les gaan we samen aan de slag om te zorgen dat jij straks vol zelfvertrouwen en op een veilige manier aan het verkeer kan deelnemen! Wij geven onze rijlessen eigenlijk altijd in de vorm van bloklessen. Op deze manier leer je het gebied waar je straks zal moeten afrijden nog beter kennen. Daarnaast, wat wij eigenlijk nog véél belangrijker vinden is dat je hierdoor meer informatie tot je neemt wat natuurlijk een positieve invloed heeft op jouw rijvaardigheid!

rijles in alkmaar

Waarom kiezen voor Dutch Driving?

  • Meer dan 30 jaar ervaring!
  • Helder inzicht in je voortuitgang
  • Geen wachttijden dus direct beginnen
  • Vanaf 16,5 jaar rijlessen
  • Flexibele betalingsmogelijkheden
  • Scherpe actietarieven

Neem rijles in Alkmaar!

Dus ben jij op zoek naar een Rijschool in Alkmaar schrijf je dan direct in om een proefles in te plannen! Blijf op de hoogte van acties en volg ons op Facebook!

Pin It on Pinterest