rijles haarlem

RIJLES HAARLEM VANAF 16,5 JAAR

Ben je 16,5 jaar en wil je beginnen met rijles in Haarlem? Dan ben je bij Dutch Driving rijles Haarlem aan het goede adres! Tegenwoordig mag je al vanaf je zeventiende jaar praktijkexamen doen. Je mag dan ook op je 17e gelijk rijden onder begeleiding. Vanaf 18 jaar ben je dan gerechtigd om alleen te mogen rijden. Onderzoek wijst uit dat als je jong begint met rijden, de kans op ongelukken drastisch afneemt. Daarom richt Dutch Driving rijles Haarlem zich ook op jou! We houden de lessen betaalbaar en bieden flexibele betalingsmogelijkheden.

ONZE WERKWIJZE

Een groot voordeel van rijles in Haarlem nemen bij autorijschool Dutch Driving is dat wij met een groep van zeer ervaren instructeurs werken. Onze “senior” instructeur heeft zelfs al meer dan dertig jaar ervaring! Daarnaast zorgen wij ervoor dat je voortgang duidelijk wordt bijgehouden. Wij werken met onze eigen rijschool app waar we instructiekaarten invullen na de rijles. Maar ook huiswerkopdrachten kan je terugvinden in onze app. Zo is het voor ons en voor jou altijd te zien op welk niveau je je nu bevindt.

Na de proefrijles gaan we starten en gericht werken om van jou een veilige weggebruiker te maken en zo ook je rijbewijs binnen te halen. We doen de rijlessen over het algemeen in bloklessen. Een blokles is een dubbele rijles. Waarom dubbele rijlessen? Omdat we altijd rijden in het gebied waar je straks zult gaan afrijden en dan is het uiteraard handig om dat gebied te gaan verkennen. Wat eigenlijk nog belangrijker is, is dat je veel meer zal onthouden tijdens de bloklessen en dat komt uiteindelijk je ontwikkeling ten goede.

WIJ RIJDEN BIJ JOU IN DE BUURT!

Dutch Driving is oorspronkelijk gestart in de regio Haarlem, maar door onze succesvolle concepten en manier van lesgeven door ervaren en relaxte rijinstructeurs, geven we niet alleen rijles in Haarlem maar ook in de volgende regio’s: Lelystad, Almere, Amsterdam, Alkmaar, Leiden, Utrecht, Den Haag, Rotterdam en Dordrecht. Staat je regio er niet bij? Neem dan contact met ons op, want we gaan uitbreiden naar alle andere regio’s.

KOM rijles in haarlem nemen BIJ AUTORIJSCHOOL DUTCH DRIVING

Autorijschool Dutch Driving Haarlem is in het leven geroepen met een missie: hoog kwalitatieve rijlessen bieden op een zo flexibel mogelijke manier en tegen een scherp tarief. Autorijles moet voor iedereen betaalbaar kunnen zijn!

Wij vinden het hartstikke leuk om jou te mogen begroeten als nieuwe leerling bij Dutch Driving! Neem contact met ons op en maak een afspraak voor je eerste rijles in Haarlem of schrijf je direct in! Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer (085-1303817 of 06-52476542) of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen.

Tot ziens bij autorijschool Dutch Driving! Volg ons ook op Facebook! En blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen en acties!

Rijles in Haarlem

Rijles in Haarlem

contact opnemen

T: +31 85 130 3817

M: +31 6 524 76542

E: info@autorijschooldutchdriving.nl

je rijbewijs zo snel mogelijk halen?

Plan vandaag nog een afspraak in!

Rijles Haarlem
prijspakket rijles

100% slagingskans theorie

Met onze theoriecursus slaag je gegarandeerd. Niet in één keer geslaagd? Geen probleem. We helpen je verder totdat je slaagt. 

Pin It on Pinterest