fbpx

goedkope rijschool in de omgeving

Rijschool met de scherpste tarieven

Op zoek naar de beste, maar ook naar een goedkope rijschool in de omgeving? Dan hoef je niet verder te zoeken, want bij rijschool Dutch Driving ben je op de juiste plek! Je kan onze tarieven vinden op dit overzicht van autorijschooltarieven.

Kwaliteit bij Dutch Driving

Dat goedkope rijlessen niet altijd kwalitatief minder hoeven te zijn, bewijzen wij hier al jaren met onze ervaren en geduldige instructeurs. We scoren ook niet voor niets hoog met betrekking tot examens. In vergelijking met andere rijscholen in de omgeving, bieden wij examengarantie. Dat houdt in dat wij het herexamen moeten betalen op het moment dat de kandidaat zakt voor het praktijkexamen. Zo leggen we de lat hoog voor onze instructeurs en moeten zij altijd kwaliteit leveren. We willen immers dat onze kandidaten allemaal in 1 keer slagen en dat zij weer nieuwe kandidaten naar ons toe sturen.

Wat zijn de Mogelijkheden 

Er zijn verschillende mogelijkheden bij rijschool Dutch Driving. Na je proefles kan je verder gaan met een rijlespakket of losse lessen. Hoe je ook verder gaat, als dé meest betaalbare rijschool helpen we jou bij het halen van een rijbewijs.  Zo heb je bij onze examengarantie pakketten zelfs een examengarantie en is een herexamen inbegrepen. Of wil je met spoed je rijbewijs halen? Denk dan aan onze spoedcursus pakket. Met dit pakket kan je zelfs binnen zes weken klaar zijn. 

daarom Dutch driving:

  • Vaste instructeur
  • Kortere examenwachttijden
  • Hoog slagingspercentage
  • Zelf online rijlessen inplannen
  • Voordelig tarief ten opzichte van andere rijscholen
  • Examengarantie-pakketten. dus gratis herexamen!
  • De beste theorieschool in de omstreken

Meer informatie?

Voor meer informatie of vragen neem contact met ons op via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer (085-1303817 of 06-52476542) of vul het contactformulier in. Maar je kunt je ook direct inschrijven. Tot gauw bij Dutch Driving, dé rijschool in de omgeving!

https://autorijschool.boogolinks.nl/

prijspakket rijles
goedkope rijschool dutch driving

100% slagingskans theorie

Met onze theoriecursus slaag je gegarandeerd. Niet in één keer geslaagd? Geen probleem. We helpen je verder totdat je slaagt. 

Reviews

Lees hier de meningen van onze leerlingen zodat je een beeld krijgt van onze kwaliteit

9.1

Passed the theory exam on first try after one day of class

I joined the Dutch Driving theory class with not so much studying beforehand. The class was very efficient since I [...]
- Rotterdam

Expat-oriented driving school

Team Dutch Driving is professional and did their utmost best to make things work during a very challenging time. Thanks [...]
- Zaandam
163 klanten waarderen ons gemiddeld met een 9.1/10

Pin It on Pinterest