beste rijschool haarlem

BESTE RIJSCHOOL HAARLEM

Wil je gaan beginnen met het volgen van rijlessen in omgeving Haarlem? Dan ben je vast op zoek naar een rijschool die een hoog slagingspercentage heeft en waar je rijlessen kunt volgen tegen een voordelig tarief. Dutch Driving is dé beste rijschool van Haarlem en omgeving. Onze resultaten spreken voor zich. Volgens het CBR  zijn wij de rijschool met een zeer hoog slagingspercentage..

WaT JE VAN DE BESTE RIJSCHOOL IN HAARLEM MAG VERWACHTEN

Wij houden van een persoonlijke aanpak en begeleiden je van A tot Z. Onze rijinstructeurs zijn gemotiveerd en goed opgeleid, waardoor hen weten hoe ze jou zo goed mogelijk kunnen begeleiden. Om te bepalen op welk rijniveau je zit, raden wij aan om eerst een proefles bij ons af te nemen. Tijdens de proefles geeft de instructeur tips over het bedienen van de auto (geschakeld of automaat) en aanwijzingen op de weg. Aangezien het waarschijnlijk de eerste keer zal zijn dat je een auto bestuurt, zal de instructeur een overzichtelijke route nemen, zodat je kunt wennen aan lastigere situaties.

Na deze les heeft de instructeur een beeld van jouw kunnen en kan hij inschatten hoeveel lessen je nodig zal hebben. Wanneer jij een prettig gevoel hebt bij de beste rijschool van Haarlem, kun je bij ons komen lessen, bovendien krijg je dan de kosten voor de proefles weer terug.

Beste rijschool haarlem

VeILIG DE WEG OP

Wij vinden het belangrijk dat jij op een veilige en verantwoorde manier leert deel te nemen aan het verkeer. Ben je een beginnend bestuurder of heb je in de loop der jaren angst ontwikkeld omdat je minder vaak achter het stuur bent gekropen? Dutch Driving de beste rijschool van Haarlem geeft rijlessen voor zowel beginners als opfriscursussen. Wij zorgen ervoor dat je zelfvertrouwen achter het stuur krijgt en met een gerust hart veilig kunt rijden.

VOORDELEN VAN DE BESTE RIJSCHOOL UIT HAARLEM

Wat de beste rijschool in Haarlem zo bijzonder maakt is dat wij de grootste Engelstalige rijschool van Nederland zijn. We hebben meer dan 35 jaar ervaring in het geven van Engelse rijlessen. Naast Engels bieden wij ook andere talen aan zoals, Hindi, Urdu, Albanees, Joegoslavisch, Koerdisch, Iraaks, Turks, Arabisch en Berbers. Met zo’n veelzijdigheid aan talen kunnen verschillende nationaliteiten bij ons rijlessen volgen zonder dat ze bang hoeven te zijn voor een taalbarrière. Andere voordelen die je bij ons krijgt zijn onder andere:

  • Vaste instructeur
  • Kortere examenwachttijden
  • Hoog slagingspercentage
  • Online lessen inplannen wanneer het jou uitkomt
  • Aantrekkelijk tarief ten opzichte van andere rijscholen
  • Examengarantie-pakketten, wat betekent gratis herexamen!
  • De beste theorieschool van Haarlem en omstreken
rijles in Haarlem

MEld je vandaag nog aan bij de beste rijschool in Haarlem

Wil je meer informatie of heb je vragen? Schroom dan niet om contact met ons op te nemen. De beste rijschool van Haarlem helpt je graag. Je kunt ons bereiken door middel van mail  (info@autorijschooldutchdriving.nl), telefoonnummer (085-1303817  of 06-52476542) of via het contactformulier. Natuurlijk kun je je ook direct inschrijven bij Dutch Driving.

vragen?

contact opnemen

T: +31 85 130 3817

M: +31 6 524 76542

E: info@autorijschooldutchdriving.nl

Pin It on Pinterest