fbpx

De beste rijschool in haarlem

Beste Rijschool Haarlem

Je wilt starten met je rijlessen en je bent op zoek naar de beste rijschool in Haarlem? Waar moet je dan op letten? Ben je op zoek naar een rijschool waar je een vaste instructeur krijgt, waar kwaliteit hoog in het vaandel staat en dat alles ook nog tegen een super voordelig tarief? Dan moet je dus bij de beste rijschool van Haarlem en omstreken zijn, namelijk autorijschool Dutch Driving!

Een van onze belangrijkste punten is de service die wij bieden. Lees voor het gemak onze recensies op het internet en je zal gauw tot de conclusie komen dat we de beste rijschool zijn in de omgeving Haarlem (tegenwoordig ook werkzaam in vele ander regio’s).

Onze werkwijze

Hoe werkt het bij ons? Maak een afspraak bij Dutch Driving voor een proefles en laat je adviseren door een ervaren instructeur, die je aan het einde van de les een schatting geeft hoeveel lessen je ongeveer nodig hebt. Na de proefles kan je dan een plan van aanpak maken en kan je gezamenlijk of alleen je rijlessen inplannen via ons online systeem. Wij werken met een online instructiekaart, zodat je precies kan zien wat er behandeld wordt en hoe met jouw autorijden gaat. Je krijgt van ons codes om in te loggen, zodat je dit ten alle tijden kan inkijken en eventueel ook je ouders bij dit proces kan betrekken, zodat ook zij weten hoe het ervoor staat.

Voordelen van Autorijschool Dutch Driving:

  • Vaste instructeur
  • Kortere examenwachttijden
  • Hoog slagingspercentage
  • Zelf online rijlessen inplannen
  • Voordelig tarief ten opzichte van andere rijscholen
  • Examengarantie-pakketten. dus gratis herexamen!
  • De beste theorieschool van Haarlem en omstreken

Meer informatie?

Neem voor meer informatie of vragen contact met ons op via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer (023-5830238 of 06-52476542) of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen. Maar je kunt je ook direct inschrijven. Tot gauw bij Dutch Driving, de beste rijschool uit Haarlem!

Pin It on Pinterest