AUTO THEORIE IN 1 DAG HALEN

Je bent erachter gekomen dat je toch liever je auto theorie in 1 dag wilt afronden door gebrek aan tijd of doordat je geen zin hebt om weken te studeren? Dan ben je bij de auto theoriecursus van Dutch Driving op de juiste plek!

Theorie in 1 dag met ERVAREN THEORIE LERAREN

Onder professionele maar vooral relaxte begeleiding van onze ervaren theorie leraren leer jij de theorie in 1 dag!  Vooraf kan je misschien al wat borden doornemen voor jezelf maar het enige wat we eigenlijk van jou verwachten is dat je actief deelneemt aan onze auto theoriecursus. Door de interactie tussen leraar en leerlingen ligt de slagingskans aanzienlijk hoger. Dat is een van de redenen waarom we al jaren super hoog scoren met onze examens. Het komt bij Dutch Driving regelmatig voor dat kandidaten met 0 fout slagen en dat mag iedereen natuurlijk weten!

HOOGSTE LANDELIJKE SLAGINGSPERCENTAGE AUTO THEORIE-EXAMEN

Wist je ook dat we bij onze cursus, haal je auto theorie in 1 dag, het hoogste landelijke slagingspercentage hebben? Leerlingen behalen over het algemeen een score van 80% die in een keer slaagt. Ook leerlingen met zware dyslexie en faalangst scoren hoog bij ons. Nergens hoger in Nederland. Bij Dutch Driving krijgt iedereen de begeleiding die het beste bij hen past. Tijdens de cursus zijn er pauzes tussendoor met wat drankjes en snacks, die zijn uiteraard ook gratis. Wel adviseren we brood voor tussendoor mee te nemen. Je hebt natuurlijk wel energie en concentratie nodig tijdens de theorieles.

Na de theorie in 1 dag door naar HET AUTO THEORIE-EXAMEN

Na de cursus theorie in 1 dag gaan meteen door naar het CBR om het auto theorie-examen te doen. Je krijgt van ons natuurlijk alle informatie met betrekking tot het theorie examen. Mocht het toch onverhoopt niet lukken bij het theorie-examen. Dan mag je de volgende cursus kosteloos komen doen! Het examen moet wel betaald worden. Klik op deze link als je wilt zien hoe het theorie-examen precies gaat. https://youtu.be/Yr_ysialPKE

WAT IS ER INBEGREPEN BIJ DE CURSUS theorie in 1 dag?
  • Reservering van het theorie-examen
  • Hapjes en drankjes
  • Vervoer naar het CBR en terug naar kantoor
  • Gratis cursus bij niet slagen 1e examen
  • Cursus is centraal gelegen en dus goed bereikbaar
  • KLIK OP DE LINK EN BOEK METEEN EEN CURSUS DAG :   https://www.autorijschooldutchdriving.nl/theoriedata/

 

 

Pin It on Pinterest