Je wilt binnenkort starten met je rijlessen. Hoe nu verder, vraag jij jezelf af?

We maken bij de rijschool een afspraak met je, voor de vrijblijvende proefles. Tijdens de proefles bepalen we gezamenlijk jouw instapniveau. Hoe doen we dit? We oefenen de basisvaardigheden, zoals het sturen, gas geven, remmen en schakelen. We doen dit altijd in een rustige omgeving, zodat we niemand hinderen en wij ook zo min mogelijk gehinderd kunnen worden. Zo zorgen we er ook meteen voor dat de spanning minder is.

Heb je last van spanning of heb je faalangst?

Het gebied waar we de proefles doen is dus altijd in een rustige omgeving. Daarnaast ben je in goede handen bij onze ervaren en ook faalangst-getrainde instructeurs. Ben je een doorstromer die al wat ervaring heeft, dan gaan we uiteraard ook de weg op, om te kijken wat je allemaal al kan. Na de proefles gaan we samen met jou bepalen hoe we het traject gaan voortzetten en krijg je natuurlijk ook deskundig advies van één van onze ervaren instructeurs. Tot gauw in de lesauto!

Meer informatie?

Wil je graag meer informatie over de proefles of over onze rijlessen in het algemeen? Neem dan contact met ons op via de mail (info@autorijschooldutchdriving.nl), via ons telefoonnummer (023-5830238 of 06-52476542) of vul het contactformulier in, zodat we je terug kunnen bellen. Tot gauw bij Dutch Driving!

Gratis proefles aanvragen!

Wil jij direct beginnen met autorijlessen?

Maak dan snel een afspraak met één van onze instructeurs! Onze instructeurs wonen door heel Nederland en dus zitten wij in veel regio’s. Informeer of jouw regio er ook tussen zit. Een afspraak op kantoor maken? Neem dan telefonisch contact met ons op via 023-5830238!

Neem contact op

Daarom haal jij je rijbewijs bij Dutch Driving

  • Actief in veel steden
  • Hoog slagingspercentage
  • Flexibele tijden
  • Gespreid betalen
  • Erkende rijschool
  • Gediplomeerd personeel

meer dan 7000+ Hebben hun rijbewijs via onze instructies gehaald